BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

divendres, 9 d’octubre del 2009

1985 (És que m'han dit que... / Sinànimus molestandi)


Aquest any publiquen un nou LP, ÉS QUE M'HAN DIT QUE..., un àlbum en català que incloïa les cançons: Alça Manolo (dedicada a Manuel Fraga Iribarne, el polític espanyol cap de l'oposició i president de Alianza Popular – que després es diria Partido Popular-, antic ministre franquista responsable de prohibir l'emissió per ràdio de 42 cançons de La Trinca, incloent-hi un àlbum sencer, 'Trincameron'), Flash Reagan (sàtira sobre el president nord-americà i la seva Guerra de les Galàxies), L'ou d'en Colom (sobre el descobriment d'Amèrica), La guerra de l'enciam (sobre els conflictes dels pagesos espanyols a França), Durumbeta Trumflaire (contra el Pujolisme), etc.

El 1985 també apareix el seu segon LP en espanyol, SINÁNIMUS MOLESTANDI, amb adaptacions al castellà de temes ja editats en català com: El huevo de Colon, La guerra verdulera, El Danubio Azul, El Obispo de Aquisgrán (El canonge de la Seu), Fantasmas...

La imatge que encapçala aquest post mostra al grup en una de les seves actuacions d'aquest any. Concretament la que van fer al Casal - Societat "La Principal" de Vilafranca del Penedès amb raó de la celebració de l'aniversari d'aquesta entitat cultural.