BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

divendres, 9 d’octubre del 2009

1980



Tal com podem veure a la imatge superior, on trobem dues noticies extretes de l'hemeroteca del diari LA VANGUARDIA, l'any 1980 van rebre, pel seu LP 'Pel broc gros', el premi 'Disc Català de l'Any' que atorgava l'emissora Ràdio 4 i a l'estiu del mateix any, van participar en els Festivals que cada any es celebraven i es celebren al Camp de Mart de la ciutat de Tarragona.

El desembre van fer un especial de televisió pel dia de Sant Esteve a TVE Catalunya que va provocar un allau de cartes al director en diferents diaris, protestes i queixes de ciutadans i estaments religiosos i cívics, que mostraven el seu rebuig pels continguts d'aquell programa.

Aquell any també publicaren a Ariola el senzill QUE BONICA ÉS BARCELONA encarregat per l'Ajuntament dins d'una campanya institucional per la neteja de la ciutat. El van fer acompanyats de la Banda Municipal i, com que no estava destinat a la venda, només portava una única cançó a la cara A, a la cara B trobàvem '5 minuts de silenci'. Com reconeixement per la seva tasca en favor de la ciutat, l'alcalde Narcís Serra els atorgà 'L'escombreta d'or'.