BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dijous, 25 de juny del 2015

CÒMICS: LA TRINCA (TV3 - 24/06/2015)



Alegres, desenfadats, lluny de la circumspecció i la seriositat
de la Nova Cançó, el trio de Canet de Mar va posar lletra i
música a històries, tradicions i bromes molt arrelades a Catalunya.
Irònics i crítics però sobretot festius, van evolucionar de la cançó
fins als espectacles teatrals i programes d'entreteniment a la
televisió, sempre amb un mateix estil i un mateix objectiu:
la pura conya marinera


Aquest dimecres, 24/06/2015, ha arribat el torn, dins del programa CÒMICS que s'emet a TV3 i que us he anat presentant al post anterior, del capítol dedicat a l'humor de LA TRINCA.

Durant una mica més d'una hora, vam poder fer un repàs a la història del grup amb entrevistes als tres protagonistes i les opinions de diversos representants del món de l'espectacle o del periodisme català que van ser seguidors del trio de Canet, tot això farcit amb fragments de les cançons més conegudes de LA TRINCA.

Va ser un programa distret i força interessant que va acabar amb una actuació final damunt de l'escenari del programa que portava una gran sorpresa incorporada. Amb l'Àngel Llàcer fent de Josep Maria Mainat i l'actor Roger Coma en el paper de Toni Cruz, vam poder gaudir de la cançó "No ve d'un pam" (Pel broc gros - 1978) amb la presència destacada com a tercer component del trio del mateix Miquel Àngel Pascual, el de la barba de La Trinca original. Com he dit, tota una gran sorpresa que ens va agradar especialment. Per si us ho vàreu perdre, encapçalant aquest post us he enllaçat el vídeo del programa complet.