BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

divendres, 2 d’abril de 2010

LA TRINCA (2010)A la GALA FINAL de "Buscant La Trinca del segle XXI" emesa el dimarts 30.03.2010, que ja vaig comentar i podeu veure completa en un post anterior, vam poder veure la primera (i potser última?) vegada des de que, i ja fa més de 20 anys, van deixar de cantar que els tres components de LA TRINCA van pujar a un escenari per tornar a interpretar els tres junts una de les seves cançons.

Complint la promesa que li van fer a la NINA a la primera de les Gales, van cantar amb ella la cançó "Mollerussa, mon amour" (Mort de Gana - 1973) i aquest fet es mereix de sobres aquest post especial amb el vídeo d'aquell moment tan esperat.

I pel mateix preu, dos vídeos més trets de la web LATRINCA.CAT. El primer correspon al principi de la Primera Gala i hi veiem el moment en que en TONI CRUZ promet a la NINA que La Trinca cantarà una cançó amb ella, el segon està gravat just abans d'aquesta actuació i hi podem veure a la NINA comentant com va anar aquella promesa i altres aspectes del programa.