BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimarts, 15 de febrer del 2011

Memorial Carles Sabater (Llançà - 13.02.2011)


   Com ja vam informar en un post anterior, el passat diumenge 13.02.2011 es complien 12 anys del decés de Carles Sabater de SAU i a Llançà es va fer la 12ena Trobada Anual en record seu.

   En aquesta ocasió, l'acte principal va comptar amb la presència de LA NOVA TRINCA que va oferir un concert davant d'unes 300 persones. Podeu veure un resum dels actes que es van realitzar al vídeo de Tramuntana TV que encapçala aquest post i a continuació us copio l'article del Diari ARA que en parlava:

   "Unes 300 persones han assistit al concert d'homenatge a Carles Sabater a la Casa de Cultura de Llançà (Alt Empordà) en el 12è aniversari de la seva mort. La Nova Trinca ha interpretat temes clàssics del conjunt, a més també de dues peticions de la família del cantant desaparegut, 'Mediterráneo' de Joan Manuel Serrat i 'Hotel California' de la banda Eagles. No ha faltat, és clar, la interpretació de cançons emblemàtiques de Sau com 'El tren de mitjanit' o 'És difícil continuar'. La melodia estrella ha estat 'Boig per tu', que ha posat punt i final al concert que ha durat una hora i quart. CLAM-SAU, el club d'amics de Carles Sabater que ha organitzat la trobada, ha destacat 'l'èxit' de públic d'enguany."