BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimarts, 8 de febrer del 2011

Memorial Carles Sabater (Llançà - 13.02.2011)


   El proper diumenge, 13.02.2011, es celebrarà a Llançà i amb la presència de La Nova Trinca, la 12ena TROBADA EN HONOR A CARLES SABATER.
   Des de la mort del cantant de SAU, aquesta trobada es organitzada anualment per CLAM SAU que així continuen mantenint viu el record del grup. Al vídeo que encapçala aquest post podeu veure el resum dels actes que es van realitzar l'any passat. 

   Enguany la Trobada a Llançà en record de Carles Sabater coincideix exactament en el dia que es cumpliran dotze anys de la pèrdua del cantant, el 13 de febrer del 1999, i aquest és el programa previst per diumenge que ve:

   12:00.- Concentració a la plaça del cementiri vell de Llançà. Un cop allà el CLAM SAU com a col·lectiu farà una ofrena floral i després es visitarà la plaça que duu el nom de Carles Sabater. 

   13:30.- Dinar de germanor.

   17:30.- Espectacle a càrrec de La Nova Trinca al teatre de la Casa de Cultura de Llançà. En David Moreno, Marc Marginet i Dídac Flores interpretaran, a més de cançons de LA TRINCA, també temes de SAU acompanyats d'una banda de músics en directe. L'espectacle, d'una hora i quart de durada aproximadament, està supervisat i coordinat per CLAM SAU i Coco Comin. El concert es dividirà en tres parts i, com ja hem dit, compta amb un repertori ben especial i preparat exclusivament per l'ocasió. A la primera part, cantaran temes de La Trinca; en la segona, algunes de les cançons preferides de Carles Sabater, com ara Mediterráneo, de Serrat, que el grup cantarà a petició de la família del cantant, i per acabar La Nova Trinca, reforçada amb tres músics més, interpretarà diverses cançons de Sau. El grup també estarà acompanyat per dues ballarines. El preu de l'entrada pel públic que vulgui assistir-hi és de 6€.