BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 24 de febrer del 2010

Buscant La Trinca - Gala 6



Ahir a la nit es va emetre el sisè capítol de "Buscant La Trinca - Les Gales" per TV3.

"Buscant La Trinca" arriba al seu equador amb dotze concursants que lluitaran per convertir-se en un dels "trincos" de ficció. Els "trincaires" estan dividits en tres grups, de forma que tenim quatre candidats a Josep Maria, quatre a Toni i quatre a Miquel Àngel. Els primers que han defensat que són el candidat ideal a "trinco" són els Josep Maria: el SERGI, l'ANTONIO, el JOAN PAU i el DÍDAC.

Aquests candidats no només van cantar amb la resta de concurants a les seves respectives "trinques", sinó que també van interpretar a un esquetx el paper de dona que va protagonitzar el Mainat al "No passa res" i van cantar un tema junts: "All i oli". A la quarta cadira del jurat va seure un vell conegut del grup de Canet, XAVIER SARDÀ, que va ajudar a La Trinca en les valoracions de la gala.

L'apartat de convidats es va completar amb en JOAN MASDÉU de WHISKYN'S que va trepitjar l'escenari de "Buscant La Trinca" per interpretar el tema "Esvalotat" del disc XAUXA (1972).

Segons veiem a la web http://www.tvccom.com, del Departament Comercial de Televisió de Catalunya, aquest programa va tenir una audiència del 6'4% i va ser el tercer més vist dels que va emetre TV3 ahir dimarts, just darrere de Telenotícies Migdia (9'0%) i Cuines (8'5%). El portal vertele.com li dóna un 15'7% de quota amb 447.000 espectadors (el programa anterior, 'APM?', va tenir un 8'4% i 305.000 televidents (s'ha de tenir en compte que a aquella hora una altra cadena emetia el partit de Champions del Barça) i el posterior 'Entre Línies' un 8'2% i 131.000).