BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 27 de gener de 2010

Buscant La Trinca - Gala 2


Ahir a la nit es va emetre el segon capítol de "Buscant La Trinca - Les Gales" per TV3.

Continuen les actuacions dels concursants de tres en tres, formant Trinques provisionals, però segueixen rebent una valoració individual per part del jurat que serveix per decidir si poden continuar o si són nominats per abandonar el concurs. Un jurat composat pels membres de La Trinca: el Josep Maria, el Toni i el Miquel Àngel, amb la col·laboració en aquesta ocasió de ROSA Mª SARDÀ.

La Gala va tenir com convidat especial a PERET que va cantar la rumba "Mort de Gana" del disc de La Trinca del mateix nom de 1973. Al final d'aquesta actuació vam poder presenciar un fet que feia molts anys que no es veia, els tres membres de La Trinca van sortir a l'escenari per cantar junts, acompanyant a en Peret, la part final de la cançó.

Segons veiem a la web http://www.tvccom.com/, del Departament Comercial de Televisió de Catalunya, aquest programa va tenir una audiència del 8'0% i va ser el quart més vist dels que va emetre TV3 ahir dimarts, just darrere de APM? (12'7%), Telenotícies Vespre (10'5%) i Telenotícies Migdia (8'9%). El portal vertele.com li dóna un 19'4% de quota amb 552.000 espectadors (el programa anterior, 'APM?', va tenir un 27'0% i 881.000 televidents i el posterior 'Entre Línies' un 10'4% i 172.000).