BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 15 d’octubre del 2014

Galeria Virtual de Records - 031



Àlbum de cromos "FANS"
amb cromo de La Trinca (1976)

L'any 1976 va sortir l'àlbum de cromos "FANS" publicat per l'editorial ESTE que constava de 182 cromos amb les imatges d'artistes de cinema, famosos de televisió i cantants de l'època.

Entre aquests cromos destaquem el número 133 que estava dedicat a LA TRINCA i que podíem trobar a l'última pàgina de la secció "Cantantes de hoy". En aquesta mateixa pàgina de l'àlbum, La Trinca compartia protagonisme, com podem comprovar a la imatge, amb els cromos de Maria del Mar Bonet (nº 142), Joan Baptista Humet (nº 143) i Lluís Llach (nº 145), entre d'altres.



Amb l'etiqueta RECORDS publico amb periodicitat mensual, el 15 de cada mes, uns posts on aniré recollint les imatges de diferents objectes relacionats amb La Trinca. Si voleu col·laborar amb aquesta galeria virtual, no dubteu a fer una fotografia de qualsevol cosa relacionada amb La Trinca o La Nova Trinca que encara guardeu (entrades o programes de concerts, targetes promocionals, "merchandising" divers, etc) i feu-me-la arribar al meu e-mail amb el màxim de dades per identificar-la en el temps i en l'espai. Amb molt de gust, la publicaré al blog.