BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dijous, 15 de maig del 2014

Galeria Virtual de Records - 029



Concert de LA TRINCA
a Vilafamés (07/07/1984)

El dissabte 07 de juliol de 1984, a les 23:00 hores, LA TRINCA va oferir una actuació al poliesportiu municipal de Vilafamés [Plana Alta - Castelló - País Valencià]. El concert va ser organitzat per l'equip de futbol d'aquella localitat i l'entrada costava 700 pta (4'20 €).

A la imatge veiem la publicitat d'aquell acte, tal com va sortir el mateix 07/07/1984 a la portada del suplement "Verano Loco" del diari "Mediterraneo" de Castelló i la crònica que aquest mateix diari en va fer el dimarts següent, 10/07/1984, a les pàgines del citat suplement estiuenc. Aquesta crònica començava així:
Ells, com les filles d'Elena o els famosos mosqueters, també són tres. Porten, més o menys, tres quinquennis junts des que, un bon dia, van decidir sortir de Canet per fer allò que els agradava, cantar i muntar el "xou". Ells, Josep María, Toni i Miquel Àngel, van arribar per primera vegada a Castelló, al Teatre Principal, allà per l'any 1972, fa doncs catorze anys. Des de fa dos van decidir també cantar en castellà. La Trinca va estar dissabte passat a Vilafamés. Després de l'actuació, divisió d'opinions, com en els toros, mentre estaven a l'escenari fins al governador reia amb grans riallades. Aquest "Verano Loco", en dono fe, també.



Amb l'etiqueta RECORDS publico amb periodicitat mensual, el 15 de cada mes, uns posts on aniré recollint les imatges de diferents objectes relacionats amb La Trinca. Si voleu col·laborar amb aquesta galeria virtual, no dubteu a fer una fotografia de qualsevol cosa relacionada amb La Trinca o La Nova Trinca que encara guardeu (entrades o programes de concerts, targetes promocionals, "merchandising" divers, etc) i feu-me-la arribar al meu e-mail amb el màxim de dades per identificar-la en el temps i en l'espai. Amb molt de gust, la publicaré al blog.

Proper RECORD el 15 de setembre. Bon estiu a tothom!!