BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimarts, 15 d’abril del 2014

Galeria Virtual de Records - 028



La Trinca i
Els Trincaires del Maresme (1977)

"Els Trincaires del Maresme" era la banda de músics que acompanyava a LA TRINCA en els espectacles dels seus primers anys. Estava capitanejada per en Francesc Burrull, que veiem a la imatge al costat de Miquel Àngel Pasqual.

Aquesta fotografia, que correspon a l'espectacle "SET ANYS I UN DIA", va ser feta per Colita i publicada a la pàgina 32 del número 2049 (6/12 de gener de 1977) de la Revista Destino. Aquest exemplar, que com tots els altres d'aquesta revista està al nostre abast a l'arxiu ARCA (Arxiu de Revistes Catalanes Antigues) de la Biblioteca de Catalunya, conté també una entrevista al grup feta per Miquel Oriol que porta per títol "La Trinca, insolente" i subtitulada així: "Antes de partir a 'la conquista de Madrid', los 'nois de Canet' perfilan su futuro y el de la 'cançó' y definen el contenido de 'su otra vida': sus empresas artísticas y su labor sindical".



Amb l'etiqueta RECORDS publico amb periodicitat mensual, el 15 de cada mes, uns posts on aniré recollint les imatges de diferents objectes relacionats amb La Trinca. Si voleu col·laborar amb aquesta galeria virtual, no dubteu a fer una fotografia de qualsevol cosa relacionada amb La Trinca o La Nova Trinca que encara guardeu (entrades o programes de concerts, targetes promocionals, "merchandising" divers, etc) i feu-me-la arribar al meu e-mail amb el màxim de dades per identificar-la en el temps i en l'espai. Amb molt de gust, la publicaré al blog.