BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dissabte, 15 de febrer del 2014

Galeria Virtual de Records - 026



Actuació de LA TRINCA als
Festivals d'Estiu de Tarragona (1971)

El 21 d'agost de 1971 a les 22:30 hores, LA TRINCA i Guillermina Motta van oferir un recital de cançó catalana a l'auditori de Tarragona dins dels "Festivales de Verano" organitzats per l'Ajuntament de la ciutat.

A la imatge que encapçala aquest post, podeu veure l'anunci d'aquesta actuació publicat al diari "La Vanguardia" i també la petita notícia que en aquest mateix diari i uns dies abans, informava del recital en aquests termes que a continuació us tradueixo:

LA TRINCA I GUILLERMINA MOTTA, A TARRAGONA
Tarragona, 14.- L'Ajuntament de Tarragona, dins el seu programa de Festivals 1971, presentarà el proper dia 21, per la nit, l'actuació de Guillermina Motta i La Trinca. Amb això, l'Ajuntament ha volgut incloure dins la programació dels Festivals unes actuacions de cara a la joventut i demostrar que l'auditori és un escenari obert a totes les tendències, sempre que aquestes tinguin la qualitat que el públic de Tarragona es mereix.
Poques vegades coincideixen en una mateixa vetllada dos noms tan importants com són els de Guillermina Motta i La Trinca, els quals, a més de posseir una indubtable qualitat artística, han aconseguit la clau de la popularitat i de l'èxit.
La Trinca interpretarà el seu repertori de cançons populars catalanes en versió lleugera i divertida. Guillermina Motta cantarà els cuplets que l'han fet famosa.



Amb l'etiqueta RECORDS publico amb periodicitat mensual, el 15 de cada mes, uns posts on aniré recollint les imatges de diferents objectes relacionats amb La Trinca. Si voleu col·laborar amb aquesta galeria virtual, no dubteu a fer una fotografia de qualsevol cosa relacionada amb La Trinca o La Nova Trinca que encara guardeu (entrades o programes de concerts, targetes promocionals, "merchandising" divers, etc) i feu-me-la arribar al meu e-mail amb el màxim de dades per identificar-la en el temps i en l'espai. Amb molt de gust, la publicaré al blog.