BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

divendres, 15 de novembre del 2013

Galeria Virtual de Records - 023


LP "Éxitos de La Trinca"
per Els Julandres (1978)

Aquest disc LP conté 10 conegudes cançons de LA TRINCA (Mort de gana, Tango, Pebrots, En Pascual, Tentasió, Bandarra, Mollerussa, Si has begut, Califa, Cleopatra) cantades pel grup musical ELS JULANDRES. Fou editat l'any 1978 per la discogràfica madrilenya DIAL amb la referència ND-1274 i Dipòsit Legal DL M. 5492-1978.

No he pogut trobar cap altra informació sobre aquest disc, ni tampoc cap dada del grup musical que interpreta els temes que hi apareixen. Si algú de vosaltres en sap alguna cosa més, li agrairé molt que m'ho faci saber mitjançant un comentari o directament al meu e-mail. Gràcies!.



Amb l'etiqueta RECORDS publico amb periodicitat mensual, el 15 de cada mes, uns posts on aniré recollint les imatges de diferents objectes relacionats amb La Trinca. Si voleu col·laborar amb aquesta galeria virtual, no dubteu a fer una fotografia de qualsevol cosa relacionada amb La Trinca o La Nova Trinca que encara guardeu (entrades o programes de concerts, targetes promocionals, "merchandising" divers, etc) i feu-me-la arribar al meu e-mail amb el màxim de dades per identificar-la en el temps i en l'espai. Amb molt de gust, la publicaré al blog.