BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

diumenge, 15 de setembre de 2013

Galeria Virtual de Records - 021Casset Recopilatori del Festival
"Som Una Nació" [24.06.81] (1982)

En ocasió de la Diada Nacional de 1982 (11.09.1982) es va editar un casset recopilatori amb alguns dels parlaments i de les actuacions musicals que s'havien pogut escoltar al Festival SOM UNA NACIÓ organitzat per "La Crida a la Solidaritat en Defensa de la Llengua, la Cultura i la Nació Catalanes" i celebrat al camp del Barça en la festa de Sant Joan de 1981 (24.06.1981).

Entre d'altres, en aquell festival va actuar LA TRINCA i a la cara B d'aquest casset podem trobar un document sonor de la seva actuació, concretament la cançó "Que mai no falti alegria" cantada per LA TRINCA en aquell acte reivindicatiu i que podeu escoltar en el següent vídeo:A continuació us deixo un altre vídeo on podeu veure l'actuació completa de LA TRINCA aquell dia. La gravació és de la Televisió de Cardedeu i ambdós vídeos els he enllaçat des del canal de Youtube de La Trinca.


Amb l'etiqueta RECORDS publico amb periodicitat mensual, el 15 de cada mes, uns posts on aniré recollint les imatges de diferents objectes relacionats amb La Trinca. Si voleu col·laborar amb aquesta galeria virtual, no dubteu a fer una fotografia de qualsevol cosa relacionada amb La Trinca o La Nova Trinca que encara guardeu (entrades o programes de concerts, targetes promocionals, "merchandising" divers, etc) i feu-me-la arribar al meu e-mail amb el màxim de dades per identificar-la en el temps i en l'espai. Amb molt de gust, la publicaré al blog.