BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 15 d’abril del 2013

Galeria Virtual de Records - 018



Revista CLAN TV (1988)

La revista CLAN TV era una publicació de periodicitat setmanal que oferia la programació de les diferents cadenes de televisió de l'època i que incloïa articles on destacava els nous programes amb entrevistes als seus protagonistes. En aquest exemplar li va tocar el torn a "los chicos" de LA TRINCA que amb l'impactant titular: "Vamos a desnudar a nuestros invitados" presenten el "Tariro, tariro", programa amb música i humor que l'any 1988 es començava a emetre a Televisió Espanyola i que era la versió en espanyol del recordat "No passa res!" que l'any anterior s'havia emès a TV3.
Aquest programa va tenir força repercussió i, naturalment, CLAN TV no va ser l'única revista que en va parlar. Entre d'altres i a tall d'exemple, aquí teniu la portada del TELEPROGRAMA del 23-29 de gener de 1989:




Amb l'etiqueta RECORDS publico amb periodicitat mensual, el 15 de cada mes, uns posts on aniré recollint les imatges de diferents objectes relacionats amb La Trinca. Si voleu col·laborar amb aquesta galeria virtual, no dubteu a fer una fotografia de qualsevol cosa relacionada amb La Trinca o La Nova Trinca que encara guardeu (entrades o programes de concerts, targetes promocionals, "merchandising" divers, etc) i feu-me-la arribar al meu e-mail amb el màxim de dades per identificar-la en el temps i en l'espai. Amb molt de gust, la publicaré al blog.