BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

diumenge, 15 d’abril del 2012

Galeria Virtual de Records - 007



Pòster "Mort de Gana Show" (1973)

Cartell anunciador de l'espectacle teatral "MORT DE GANA SHOW" que el grup va estrenar el 21 d'abril de 1973 al Teatre Romea de Barcelona amb un extraordinari èxit de públic.
Era un espectacle divertit format d'esquetxos i cançons sense connexió entre elles amb textos de Florenci Foix (pseudònim de Terenci Moix), Maria Aurèlia Capmany, Jaume Vidal Alcover i Jordi Teixidor.
A l'escenari LA TRINCA acompanyats de Rosa Mª Sardà, Elisenda Ribas i Enric Pous cantaven cançons com: Wàters, Flors i violes, Galliner's Stories, Cleopatra, Simplement Marieta....

Un any després d'aquesta estrena a Barcelona i després d'una gira per Catalunya també amb gran èxit, l'espectacle es reestrena a la capital catalana per celebrar el cinquè aniversari del grup. Aquí teniu l'anunci que va sortir als diaris:



Amb l'etiqueta RECORDS publico amb periodicitat mensual, el 15 de cada mes, uns posts on aniré recollint les imatges de diferents objectes relacionats amb La Trinca. Si voleu col·laborar amb aquesta galeria virtual, no dubteu a fer una fotografia de qualsevol cosa relacionada amb La Trinca o La Nova Trinca que encara guardeu (entrades o programes de concerts, targetes promocionals, "merchandising" divers, etc) i feu-me-la arribar al meu e-mail amb el màxim de dades per identificar-la en el temps i en l'espai. Amb molt de gust, la publicaré al blog.