BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dijous, 15 de març del 2012

Galeria Virtual de Records - 006



Programa de l'espectacle
"XAUXA" (1972)

Programa de mà del show teatral del disc XAUXA (1972). A les seves 12 pàgines apareixien les cançons de l'espectacle, fotografies del grup i anuncis.
Aquest espectacle s'estrenà el març de 1972 al Teatre Espanyol de Barcelona i fou dirigit per Mario Gas. Es va perllongar durant 6 setmanes i constava de 20 cançons. Tenia una forta influència del mon hippy, tant en l'estètica com pel contingut d'algunes cançons i fou el darrer treball que comptà amb la col·laboració d'en Jaume Picas.
A continuació podeu veure l'anunci als diaris d'aquest espectacle i de l'especial "Festival del duro" que el grup va oferir al mateix teatre pel preu de 5 ptes (0'03 €) en ocasió del seu 3r. Aniversari:




Amb l'etiqueta RECORDS publico amb periodicitat mensual, el 15 de cada mes, uns posts on aniré recollint les imatges de diferents objectes relacionats amb La Trinca. Si voleu col·laborar amb aquesta galeria virtual, no dubteu a fer una fotografia de qualsevol cosa relacionada amb La Trinca o La Nova Trinca que encara guardeu (entrades o programes de concerts, targetes promocionals, "merchandising" divers, etc) i feu-me-la arribar al meu e-mail amb el màxim de dades per identificar-la en el temps i en l'espai. Amb molt de gust, la publicaré al blog.