BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dissabte, 15 d’octubre del 2011

Galeria Virtual de Records - 001


Targeta Discografia
amb autògrafs de La Trinca (1986)

Aquest és un dels dos autògrafs de La Trinca que tinc, el vaig aconseguir l'agost de 1986 en el concert que La Trinca va fer a "La Torre Vella" de Salou (Tarragonès) en ocasió de la Festa Major d'Estiu d'aquell any en aquesta localitat turística.



Amb l'etiqueta RECORDS publico amb periodicitat mensual, el 15 de cada mes, uns posts on aniré recollint les imatges de diferents objectes relacionats amb La Trinca. Si voleu col·laborar amb aquesta galeria virtual, no dubteu a fer una fotografia de qualsevol cosa relacionada amb La Trinca o La Nova Trinca que encara guardeu (entrades o programes de concerts, targetes promocionals, "merchandising" divers, etc) i feu-me-la arribar al meu e-mail amb el màxim de dades per identificar-la en el temps i en l'espai. Amb molt de gust, la publicaré al blog.

dimarts, 4 d’octubre del 2011

Miquel Àngel Pascual al programa BAT DE SOL (XTVL)


La Xarxa de Televisions Locals (XTVL) va estrenar el 11.07.2011 un nou magazín d'estiu, BAT DE SOL, presentat pel cantautor Quim Vila

Un programa on ens ofereixen diferents reportatges per descobrir el nostre país, recórrer-ne les platges i els llocs més amagats de la geografia de Catalunya, ens donen a conèixer els secrets de diferents festes majors i de les noves propostes d'oci per l'estiu, etc.  

Cada edició finalitza amb una entrevista a un personatge rellevant de la societat catalana des de l'hotel Juan Carlos I de Barcelona. En el programa número 20, el convidat va ser el membre de LA TRINCA, Miquel Àngel Pascual. Al vídeo que encapçala aquest post podeu veure aquella entrevista.