BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimarts, 15 de novembre del 2011

Galeria Virtual de Records - 002


Targeta Promocional del primer disc
amb autògrafs de La Trinca (1969)

Aquesta imatge me l'ha enviat en JOSEP Mª, a qui agraeixo molt la seva aportació. Ens explica que és l'únic autògraf de La Trinca que té i que el va aconseguir la seva mare (aleshores ell tenia 9 o 10 anys) al "Corte Inglés" de Barcelona el mateix any d'edició d'aquest single, que fou el primer disc de La Trinca.



Amb l'etiqueta RECORDS publico amb periodicitat mensual, el 15 de cada mes, uns posts on aniré recollint les imatges de diferents objectes relacionats amb La Trinca. Si voleu col·laborar amb aquesta galeria virtual, no dubteu a fer una fotografia de qualsevol cosa relacionada amb La Trinca o La Nova Trinca que encara guardeu (entrades o programes de concerts, targetes promocionals, "merchandising" divers, etc) i feu-me-la arribar al meu e-mail amb el màxim de dades per identificar-la en el temps i en l'espai. Amb molt de gust, la publicaré al blog.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

hola mcabeu, felicitats pel teu bloc! mira, som una colla de carnaval de palamos, i per una coreografia estem buscant les bases de les cançons de la trinca, és a dir les cançons pero sense la veu, amb bona qualitat. vaig enviar email als de gestmusic pero em van dir que parlés amb els de la trinca, i no se per on començar, podé tu ens podries ajudar? moltes gràcies, et passo el meu correu: xavi.roca.martinez@gmail.com

McAbeu ha dit...

Bona tarda, XAVI.
Sento dir-te que no puc ajudar-te en cap dels dos casos. No tinc accés directe als membres de La Trinca, més enllà de conèixer els seus Facebooks públics i tampoc disposo de les músiques sense veu de les seves cançons. En aquest últim cas però, m'ha vingut al cap que no fa gaires anys es va publicar un DVD amb la versió karaoke d'algunes de les seves cançons que encara es pot trobar per la xarxa "googlejant" una mica; no sé si és això el que necessiteu o si la seva qualitat és suficient pel que voleu fer.
Em sap greu no haver-vos pogut ser més útil, espero que si algun dels lectors del blog té alguna altra idea per ajudar-vos ens la faci saber.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
McAbeu ha dit...

Estimado ANÓNIMO, he borrado tu comentario porque estaba lleno de insultos que los otros visitantes del blog no tienen porqué soportar. Te informo que este blog no está hecho por ningún miembro de La Trinca sinó que es una iniciativa particular mia y que por eso está escrito en el idioma que he elegido yo, igual como tu eliges el tuyo. Por eso, te debe quedar claro que no voy a cambiar esta elección (más bien al contrario) aunque entres aquí insultando escondido bajo el anonimato y aún menos cuando en la barra lateral del blog he instalado a disposición de los lectores un traductor automático. Supongo que lo entenderás.