BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 10 de març del 2010

Buscant La Trinca - Gala 8



Ahir a la nit es va emetre el vuitè capítol de "Buscant La Trinca - Les Gales" per TV3.

En aquesta ocasió el programa es va dedicar a la figura d'en MIQUEL ÀNGEL PASQUAL i el protagonisme va ser pels quatre candidats a Miquel Àngel (DAVID, MARC, JOAN i QUIM).

Aquests candidats van cantar amb la resta de concursants a les seves respectives "trinques" i, els quatre junts, el tema "El senyor Ramon" del disc TRINCAR I RIURE (1971). També van haver d'improvisar una petita actuació damunt de l'escenari.

A la quarta cadira del jurat va seure el presentador TONI CLAPÉS que va ajudar a La Trinca en les valoracions de la gala i l'apartat de convidats es va completar amb el cantant GERARD QUINTANA que va interpretar el tema "La Trinca" del primer single del grup (1969).

A l'acabar aquesta gala han quedat nou aspirants en joc que formaran tres possibles Trinques i que s'ho jugaran tot en els tres programes que queden. La gala de la setmana que ve servirà per triar una de les Trinques i fer-la passar a la gran final, els components de les altres dues encara tindran una altra oportunitat de ser escollits a la gala de la setmana següent. Així arribaran dues Trinques a la Gala Final, els últims sis concursants d'on sortiran els tres nous Trincos del segle XXI.

Han deixat d'estar disponibles les dades d'audiència a la web http://www.tvccom.com del Departament Comercial de Televisió de Catalunya. El portal vertele.com li dóna un 17'4% de quota amb 447.000 espectadors (el programa anterior, 'APM?', va tenir un 20'7% i 686.000 televidents i el posterior 'Entre Línies' un 7'6% i 98.000).