BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 20 de gener de 2010

Buscant La Trinca - Gala 1


Ahir a la nit es va emetre el primer capítol de "Buscant La Trinca - Les Gales" per TV3.

La setmana passada van quedar completament tancats els càstings de "Buscant La Trinca", i ahir vam veure la primera de les gales amb els concursants que han superat les proves de selecció. Vam conèixer millor als professors: la Coco Comín, la Muntsa Rius, el Joan Carles Capdevila i l'Òscar Molina; i vam veure a les "trinques" en acció. Els concursants actuen de tres en tres, però van rebre una valoració individual per part del jurat. Un jurat composat pels membres de La Trinca: el Josep Maria, el Toni i el Miquel Àngel, amb la col·laboració de la cantant i actriu NINA, que va ser el quart membre del jurat en aquesta gala.

La gala va tenir com convidats especials al grup MAITIPS que van versionar la cançó "Com el Far-West no hi ha res" del disc "Nou de Trinca" (1981). Ja havíem vist a aquest grup en un petit reportatge dins la primera Gala dels càstings emesa des de Tarragona on també vam poder escoltar-los versionant un fragment d'aquesta cançó. A la seva web ens l'ofereixen per si la volem descarregar en format mp3.

Segons veiem a la web http://www.tvccom.com/, del Departament Comercial de Televisió de Catalunya, aquest programa va tenir una audiència del 9'5% i va ser el quart més vist dels que va emetre TV3 ahir dimarts, just darrere de APM? (12'8%), Telenotícies Vespre (11'0%) i Telenotícies Migdia (9'7%). El portal vertele.com li dóna un 21'7% de quota amb 660.000 espectadors (el programa anterior, 'APM?', va tenir un 27'4% i 888.000 televidents i el posterior 'Entre Línies' un 10'3% i 191.000).