BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 25 de novembre del 2009

Buscant La Trinca - Capitol 1


Aquí teniu el primer capítol del programa "Buscant La Trinca - Els Càstings" que ahir a la nit va emetre TV3.

El programa, que va tenir una durada d'una hora, va començar quan passaven 5 minuts de dos quarts d'onze de la nit i hi vam poder veure un resum de la Gala que es va fer el 27 d'octubre al Palau de Congressos de Tarragona.

Segons veiem a la web http://www.tvccom.com/, del Departament Comercial de Televisió de Catalunya, aquest programa va tenir una audiència del 6'4% i va ser el tercer més vist dels que va emetre TV3 ahir dimarts, només per darrere del Telenotícies Migdia (8'8%) i de l'espai Cuines (6'8%). El portal vertele.com li dóna un 14'8% de quota amb 448.000 espectadors, gairebé 2'5 vegades més que el programa anterior (APM amb un 5'5% i 191.000 televidents) i el doble que el posterior (Entre Línies, 7'1% i 140.000).

P.S.: La diferència entre les dades d'un lloc i l'altre suposo que s'expliquen amb allò de que una cosa són els percentatges d'audiència total i l'altre les quotes o "share" de gent que està mirant la televisió en aquell moment (algú amb més dades, ja ens ho explicarà).
Un altra cosa a tenir en compte és que el programa va començar just després del partit de Champions, Barça-Inter, que van fer a una altra cadena i això explicaria aquest gran salt d'audiència entre el programa anterior i aquest.