BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimarts, 17 de novembre del 2009

Buscant La Trinca - 4ª Gala


Hem arribat al dia de l'enregistrament de la QUARTA GALA del programa de TV3 "Buscant La Trinca del Segle XXI", la cita és aquest vespre a dos quarts de nou al Teatre Principal de Lleida.

EDITAT EL 20.11.2009:
Aquí podeu llegir la crònica que va sortir publicada a SEGRE.com:

Sis lleidatans opten a formar part
de la 'nova Trinca' de TV3
Van passar el càsting aquest dimarts
al Teatre Principal

| LLEIDA. Americanes amb lluentons de colors, ulleres de sol, i fins i tot pentinats semblants als de Cruz, Mainat i Pasqual van ser la carta de presentació dels nou aspirants a passar el càsting que TV3 i La Trinca van organitzar ahir al Teatre Principal de Lleida. Després de les actuacions i les decisions del jurat, sis van ser els elegits, que passaran a la gran final amb un mateix objectiu: protagonitzar la pel·lícula musical que dirigirà Joaquim Oristrell.

La Trinca va arribar amb un minibús al Principal, i allà es van trobar amb l'alcalde, Àngel Ros, que els va agrair la seua visita a Lleida. Ovacionats pel públic, que va omplir el teatre, els tres històrics cantants es van asseure al plató i la cantant Beth va donar el tret de sortida a la gala. Un modern decorat i un joc de llums que combinava el blau i el roig a l'escenari, ahir convertit en plató de televisió, va rebre l'Óscar, el primer aspirant a passar el càsting. Després d'ell, diversos més que van arribar de poblacions com Guimerà o Guissona, però al final, només sis tindran l'oportunitat de lluitar per ser la nova Trinca.