BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

diumenge, 23 de setembre de 2018

Canet de Mar vol la Creu de Sant Jordi per a LA TRINCAEl consistori de Canet de Mar (El Maresme) aprova demanar la Creu de Sant Jordi per a LA TRINCA


A la sessió plenària del 26 de juliol, es va aprovar per unanimitat dels 17 càrrecs electes que formen el Ple, proposar a la Generalitat que s'atorgui la Creu de Sant Jordi 2019 al grup musical La Trinca. L'associació cívica Amics de la Trinca, s'han posat en contacte amb l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament perquè es faci un reconeixement a aquest grup que es presentava arreu com als "nois de Canet" o "els trincaires del Maresme". Són 50 anys de trajectòria professional, com a grup musical i com a empresaris del món de l'espectacle. Es destaca la trajectòria exitosa que han tingut i el manteniment que n'han fet durant els anys.

Tots els regidors i les regidores van coincidir a presentar aquesta proposta a la Generalitat, perquè Miquel Àngel Pascual, Toni Cruz i Josep M. Mainat, siguin guardonats amb la Creu de Sant Jordi, reconeixement que fa la Generalitat a les persones o les institucions que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya.


[Text tret del web de l'Ajuntament de Canet de Mar]


1969 - Fotografia dels inicis de LA TRINCA.
L'any que ve compliran els 50 anys de trajectòria professional.