BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dissabte, 26 de setembre del 2015

LA TRINCA junts pel SÍ (25/09/2015)


(Vídeo tret de NACIODIGITAL.cat)


Miquel Àngel Pasqual, Josep Maria Mainat i Toni Cruz han tornat a cantar junts. LA TRINCA es va tornar a reunir ahir a la nit per pujar de nou a un escenari i això va ser al míting final de campanya de "JUNTS PEL SÍ" que es va celebrar a l'avinguda Maria Cristina de Barcelona.

Davant d'uns 70.000 assistents, el míting polític més multitudinari de la història de Catalunya, LA TRINCA va oferir una versió, juntament amb el grup "SABOR DE GRÀCIA", de la coneguda cançó "Volem pa amb oli" que ben aviat es va convertir en "Volem ser lliures" per acabar dient que "Independència volem, si no ens la donen l'agafarem".

Si descomptem la cançó que van interpretar amb la NINA en ocasió de la gala final del programa televisiu "Buscant La Trinca", el grup de Canet no cantaven junts des de feia més de 25 anys. La d'ahir doncs va ser una actuació històrica pels seguidors del grup, una ocasió ben especial que s'adiu amb el moment, sens dubte, històric i molt especial que està vivint el nostre país.

4 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

No sé si hi eres, Mc, però jo sí i t'he de dir que quan va sortir en Mainat i va fer el seu curt discurset, tant bo, tant divertit intant encertat vaig pensar en tu, vaig pensar que aquest "Trinco" era genial i que tenies tota la raó de tenir-los admiració. Després quan van sortir la resta i van cantar junts i ens van fer cantar, ja vaig decidir que et deixaria un comentari en aquest bloc.

Actuació històrica, com dius, divertida i que ens va fer xalar de valent.

Gràcies a la Trinca!!!

McAbeu ha dit...

CARME: No hi era en directe però he vist el vídeo del que va dir en J. M. Mainat al míting i no hi puc estar més d'acord. Davant dels que s'entesten a que continuem fent servir la màquina d'escriure, nosaltres hem de deixar ben clar que ja és l'hora d'aconseguir una tablet. Necessitem eines noves per poder tirar endavant i aquestes eines només ens les pot donar la independència. Diumenge tenim una gran oportunitat per anar per aquest camí, estic molt esperançat que no ens la deixarem perdre.
I la presència de La Trinca en el míting d'ahir (que evidentment no podia deixar de mostrar en aquest blog) em fa créixer aquesta esperança, tots sabem quines han sigut les seves preferències polítiques fins ara i si han decidit fer aquest pas és, com el mateix Mainat diu, perquè estem en un moment excepcional i ho hem d'aprofitar com cal. Ara és l'hora!

Assumpta ha dit...

Ja sé que no ets molt de tuiter i que tens un compte mig abandonat (pobret... "ell mai no ho faria" hehehe) però quan vaig veure la Trinca a la gala fi de campanya de Junts pel Sí, et vaig començar a tuitejar desesperadament per si ho podies veure (jo ho seguia en directe per la web del diari ARA) :-))

I tant que sabem quines eren les seves preferències fins no fa massa... eren PSC total! :-DD
Han fet un bon canvi!! Magnífic!!

Volem ser lliureeeees...

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Doncs mira, just en el post del 7è aniversari del XAREL-10 (que sortirà allà aquest mateix divendres) en parlo del meu compte de twitter i, entre d'altres coses, admeto que "hi vaig poc per aquells verals". Així que, com ja devies comprovar, no me'n vaig assabentar dels teus "tuits desesperats". :-))
Molta gent ha fet, com els de La Trinca, aquest canvi d'adonar-se que la independència és la millor eina, i segurament la única, per assolir els objectius nacionals i socials que necessitem com a poble. I jo espero que ho facin encara molts més.