BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 6 de juliol del 2015

Josep M. Mainat al CANET ROCK (04/07/2015)


Ahir, diumenge 05.07.2015, es va clausurar la segona edició de la nova etapa del festival CANET ROCK que s'ha celebrat aquest cap de setmana al Pla de Can Sala de Canet de Mar (El Maresme).

Els més de 20.000 espectadors, que van esgotar totes les entrades que s'havien posat a la venda, van poder gaudir dels 18 concerts interpretats per bandes provinents dels Països Catalans. Amb una combinació de diferents generacions de grups, s'ha buscat atreure el públic més jove amb formacions com "Catarres", "La Pegatina" i "Txarango", però sense oblidar els més veterans amb les cançons de "Sanjosex", "Els Amics de les Arts" i també amb els èxits del rock català dels 90, com ara 'L'Empordà', 'Bon dia' i 'Miami Beach', que van interpretar els 18 músics de "La Banda Impossible", una formació que ha aplegat Natxo Tarrés, Gerard Quintana, Cris Juanico, Quim Mandado, Jofre Bardagí, Lluís Gavaldà i Pemi Fortuny, entre d'altres.

Aquesta edició del festival commemorava el 40è aniversari d'aquell primer CANET ROCK que es va celebrar al mateix lloc el juliol de 1975 i que va ser organitzat per la Sala Zeleste que s'ocupà de la programació musical i l'empresa Pebrots vinculada a La Trinca que hi aportà la infraestructura. En conseqüència, la música de LA TRINCA no podia faltar en aquest esdeveniment musical i així va ser. Com podeu veure en el vídeo que encapçala aquest post, en Josep Maria Mainat va pujar a l'escenari del festival per cantar quatre cançons del seu antic grup: Com el far-west no hi ha res, La faixa, Em descontrolen les neurones, All i oli.

A continuació teniu el programa del festival on consta l'actuació de J. M. Mainat a les 22:45 del dissabte 4 de juliol i el vídeo de l'entrevista que li van fer al programa "Divendres" de TV3 del proppassat 25 de juny on ens parla d'aquesta actuació. (Tant aquest vídeo com l'anterior els he tret del Canal de Youtube de La Trinca)