BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimarts, 26 de novembre del 2013

Josep Maria Mainat a "EL CONVIDAT" (TV3 - 25.11.2013)



Ahir a la nit, es va emetre per TV3 - Televisió de Catalunya el capítol del programa "EL CONVIDAT" dedicat a Josep Maria Mainat, el ros de LA TRINCA.

Encapçalant aquest post us enllaço el programa complet i a continuació us copio la presentació d'aquest capítol que l'Albert Om ens va fer al blog d'EL CONVIDAT:

Sóc el convidat del ros de la Trinca. Un dels empresaris més importants de la indústria de l’espectacle. Josep Maria Mainat té un passat associat a l’èxit i un present més desconegut. Passats els 60 ha tornat a ser pare i la seva vida ara és més tranquil.la que fa uns anys.

Durant dos dies hem tingut temps de moltíssimes coses. De viatjar al en el temps per recordar la Trinca, conèixer la seva família, anar a fer esport amb el seu fill Pol i també per dinar amb el seu soci i amic de tota la vida, Toni Cruz.

Josep Maria Mainat s’ha passat 20 anys fent conya marinera als escenaris. 20 anys més, al capdavant de Gestmusic, inventant programes per al gran públic. Èxit davant i darrere de les càmeres. Podria viure del record, però aquests dos dies que hem passat junts, he comprovat que el seu present està ple de projectes, tant personals com professionals.