BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimarts, 15 d’octubre del 2013

Galeria Virtual de Records - 022



Programa del Festival
"6 Hores de Cançó a Canet" (1976)

Les "Sis Hores de Cançó" de Canet de Mar fou un multitudinari festival de cançó catalana que es celebrà en aquesta localitat del Maresme els anys 1971 a 1978. A partir de 1974, l'organització anà a càrrec de "Pebrots Enterprises", darrera de la qual hi havia La Trinca. El festival va arribar a convocar més de 15.000 espectadors i els principals cantants que hi van participar foren La Trinca, Toti Soler, Maria del Mar Bonet, Francesc Pi de la Serra i Ovidi Montllor, que fou l'únic que actuà cada any. Raimon només hi actuà el 1976.

Precisament, a l'edició de 1976 que es celebrà al Pla d'en Sala de Canet el 24 de juliol a les 10 de la nit pertany aquest programa, que incloïa la lletra de les cançons i la portada del qual (amb un dibuix d'en Cesc) es pot veure en la imatge que encapçala aquest post.



Amb l'etiqueta RECORDS publico amb periodicitat mensual, el 15 de cada mes, uns posts on aniré recollint les imatges de diferents objectes relacionats amb La Trinca. Si voleu col·laborar amb aquesta galeria virtual, no dubteu a fer una fotografia de qualsevol cosa relacionada amb La Trinca o La Nova Trinca que encara guardeu (entrades o programes de concerts, targetes promocionals, "merchandising" divers, etc) i feu-me-la arribar al meu e-mail amb el màxim de dades per identificar-la en el temps i en l'espai. Amb molt de gust, la publicaré al blog.


2 comentaris:

Elfreelang ha dit...

les sis hores de canet! quins records! jo era molt jove i no em van deixar anar-hi fins la que va ser la darrera edició!

McAbeu ha dit...

ELFREELANG: Jo no vaig anar a cap edició, també era massa jove ni per intentar-ho. :-)