BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

diumenge, 24 de juliol del 2011

Miquel Àngel Pascual a STYL.FM (Manresa - 18.07.2011)


L'emissora de ràdio manresana STYL.FM ens ofereix un programa anomenat STYL STYU que, durant la temporada estiuenca, porta personatges coneguts a la capital del Bages.

Aquest proppassat dilluns, 18.07.2011, van emetre el primer programa que tenia com a convidat al membre de LA TRINCA, Miquel Àngel Pascual. Podem veure el reportatge d'aquesta entrevista al vídeo que encapçala aquest post que la pròpia emissora ha penjat a YouTube.

També podeu llegir la notícia a "El Setmanari Digital", la web informativa diària de les comarques centrals.

3 comentaris:

òscar ha dit...

Sempre m'ha semblat el més simpàtic i, amb diferència, el menys encarcarat dels tres.

No sé si aquesta imatge és una realitat objectiva o només un trasllat dels rols que representaven cantant al que realment són cadascun dels tres trincos.

jomateixa ha dit...

Si, es veu molt natural, i molt de la conya, però tots ho son no...?

McAbeu ha dit...

ÒSCAR: Per contestar la teva pregunta suposo que se'ls hauria d'haver tractat personalment i jo no ho he fet però, de totes maneres, jo penso que els rols que cadascun d'ells va agafar al grup eren també la seva manera de ser a la "realitat". I en el que també estic d'acord és que en Miquel Àngel era el que em queia més simpàtic.

JOMATEIXA: És clar que a l'hora d'actuar tots eren de fer conya, el que passa és que després en Toni i en Josep Mª s'han tornat més "homes de negocis" i en Miquel Àngel ha continuat sent més "natural". Ho poso entre cometes perquè està clar que un home de negocis també pot ser ben natural, però em sembla que ja s'entén el que vull dir.