BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 22 de juny de 2011

LA TRINCA: BIOGRAFIA NO AUTORITZADA - Estrena de la pel·lícula


   Com ja vam dir en el post anterior, s'ha anunciat l'estrena de la pel·lícula "LA TRINCA: BIOGRAFIA NO AUTORITZADA" pel dimecres 22.06.2011 a TV3.

   Ara, a pocs dies de l'estrena, ha començat la publicitat del film i la cadena ja emet el vídeo promocional de la pel·lícula que podeu veure encapçalant aquest post. També s'ha habilitat la web del programa a TV3.cat on podem llegir la sinopsi del film i consultar-ne les fitxes artística i tècnica, que ja vam publicar aquí mateix. També hi podem trobar una interessant Galeria d'Imatges.

   Us copio aquesta sinopsi i, a continuació, us aniré enllaçant (a mesura que apareguin) altres vídeos o àudios relacionats amb la promoció de la pel·lícula que ens aniran desvetllant alguns "secrets" del film mentre esperem el dia de l'estrena.

Titol: TRINCA: LA BIOGRAFIA NO AUTORITZADA

Productora: Televisió de Catalunya, Diagonal Televisió i Gestmusic Endemol, 2011
Director: Joaquim Oristrell
Guió: Manuel Iborra i Joaquim Oristrell
Director de fotografia: Jaume Peracaula
Músiques: La Trinca i música incidental Toni Ten
Intèrprets: Marc Marginet (Toni Cruz), Dídac Flores (Josep Maria Mainat) , David Moreno (MIquel Àngel Pascual), Joel Joan (Ricard Armengol), Marina Gatell (Merche Alcázar), Carme Balagué (Germinal Torelló), Albert Espinosa (Mag Merlini), Rosa Boladeras (Fabià), Sergi Albert (Emili Martorell 1970), Lloll Bertran (Mare superiora), Pep Anton Muñoz (Murgui 2010), Quimet Pla (Domingo 2010) i Camilo García (Emili Martorell 2010)


SINOPSI: Nit d'estrena de la pel·lícula de la Trinca. Èxit, aplaudiments, salutacions...però no tot és entusiasme i alegria. Tres vells professionals de l'espectacle, que coincideixen en la gran festa d'estrena, lamenten que el que es mostra al film no té res a veure amb la veritat i casacun d'ells explica aquella nit d'envelat que van viure fa 40 anys. Les tres delirants versions d'aquella nit de festa major, ens mostren la joventut de la Trinca, el món entendridor de l'espectacle de gira, la pressió de la censura, les primeres turistes, els primers independentistes, els primers striptease i, com no, tot un mostrari de capellans, monjos, forces de l'ordre, fins i tot el Generalíssim Franco.


VÍDEOS PROMOCIONALS:

TRÀILER OFICIAL


"EXTRES" (TV3.CAT - 02.06.2011)"ELS MATINS" (TV3 - 10.06.2011)
"EL SECRET" (Catalunya Ràdio - 20.06.2011)

"TELENOTÍCIES" (TV3 - 22.06.2011)