BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dijous, 23 de juny del 2011

LA TRINCA: BIOGRAFIA NO AUTORITZADA (2011)


   Ahir, 22.06.2011, es va emetre a TV3 - Televisió de Catalunya la pel·lícula LA TRINCA: BIOGRAFIA NO AUTORITZADA i avui ens l'ofereixen al seu servei web TV3 a la carta. Us l'enllaço al vídeo que encapçala aquest post per si us la vau perdre.

   Jo si que la vaig veure i he de dir que em va agradar. Ja se'ns havia dit que no era una verdadera biografia del grup sinó un musical que tenia com fil argumental les cançons de La Trinca, i justament això es el que vam veure. Una pel·lícula força divertida, amb una sel·lecció de les cançons més conegudes, amb un bon treball dels actors principals (felicitats a en David, Marc i Dídac que van estar fantàstics al costat d'un fabulós Joel Joan), i amb uns "cameos" també fantàstics (la Lloll Bertran, cantant el "No ve d'un pam", va estar extraordinària).

   Com diuen a la cançó final, segurament no és una pel·lícula destinada a guanyar cap premi Gaudí però compleix al 100% les expectatives d'entretenir i divertir. N'esteu d'acord?

ADDENDA
   Ja han sortit les audiències de televisió d'ahir i la pel·lícula va ser tot un èxit. Segons el portal VERTELE.com van seguir el film un total de 700.000 persones amb un share del 23%, dades que van fer que TV3 sigués líder d'audiència en aquella franja horària. També en podeu veure la ressenya a la web de TV3.

2 comentaris:

Xavier Moreno ha dit...

Totalment d'acord, una molt bona feina que ha complert sobradament les espectatives, dinàmica, divertida i amb molt bon ritme.

òscar ha dit...

Ahir tenia xafarranxo pre-revetlla a casa i no la vaig poder veure. Això sí ... la tinc gravada.