BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimarts, 7 de juny del 2011

LA NOVA TRINCA (Estrena Pel·lícula i Actuacions Maig-2011)


   Ja hi ha data per l'estrena de la pel·lícula "LA TRINCA: BIOGRAFIA NO AUTORITZADA". La podrem veure el dimecres, 22.06.2011, a Televisió de Catalunya i mentre esperem aquest dia, al Facebook Oficial del Grup ja ens han avançat el tràiler que podeu veure al vídeo que encapçala aquest post. Gaudiu-lo i ja en tornarem a parlar a mesura que s'acosti el dia de l'estrena.


   Per altra banda i tal com ja es va dir, l'espectacle teatral de LA NOVA TRINCA que durant l'estiu de 2010 vam poder veure en diverses localitats de tot Catalunya i que el passat mes de març va fer estada al Teatre Tívoli de Barcelona continua en actiu i hem tingut l'oportunitat de continuar veient l'actuació dels tres membres de La Nova Trinca en diversos escenaris del nostre país.

  Ja vam parlar en aquest blog de la seva participació en el Memorial Carles Sabater (Llançà - 13.02.2011), també els vam poder veure el 01.03.2011 al Teatre del Liceu (Barcelona) en la Festa dels 3000 programes de VersióRAC1 d'en Toni Clapés i el 23.04.2011 van actuar a l'escenari de COM Ràdio a la Diada de Sant Jordi.

   Aquest passat mes de maig, els hem pogut veure a:

01.05.2011: Actuació a les 22:30 a la Carpa dins de les Festes de Maig de Santa Eulària des Riu (Eivissa). Aquestes Festes i, sobre tot, la celebració del Primer Diumenge de Maig són la festa gran d'aquest municipi eivissenc que aquest any ha tingut com a plat destacat, el concert de La Nova Trinca.

07.05.2011: Actuació a les 22:00 al Casal Cultural de Sant Gregori d'Albatàrrec (El Segrià). Davant d'unes 800 persones que omplien el Casal, La Nova Trinca va participar en els actes de la Festa Major d'aquesta localitat lleidatana.

14.05.2011: Participació a la Gala Benèfica "Un nen, un somriure" celebrada al Teatre de la Passió d'Olesa de Montserrat (Baix llobregat). Al voltant de 300 persones van assistir a aquest concert solidari, destinat a ajudar els projectes de l'associació Asfaru, on van actuar Pep Sala, La Nova Trinca, Macedònia, Teràpia de Shock, Pere Tàpies, Jose Galisteo, Reality Soul, Own Style, Crow Dancers, Fabio Canu i Frank Mercader Band (La banda de Buenafuente).

   Dir també que en aquest blog ens fem ressò, sobretot,  de les actuacions de LA NOVA TRINCA en el seu conjunt i no ens fixem tant en el que els seus membres fan per separat, però que està clar que en David Moreno, Dídac Flores i Marc Marginet continuen endavant amb la seva carrera artística. Per posar algun exemple, podríem citar les participacions d'en David i en Dídac als càstings del proper espectacle musical de Dagoll Dagom i també les diferents actuacions que en David fa com "El Moreno del Metal". Justament en una d'aquestes, A pelo en el Apolo, que va tenir lloc el gener passat en David va cantar la cançó "Ho farem tota la nit" (Marro! - 1987) acompanyat dels seus altres dos companys. Aquí en teniu el vídeo:



2 comentaris:

òscar ha dit...

El 22 de juny estaré enganxat a TV3. Sens dubte.

McAbeu ha dit...

ÒSCAR: Hi estarem i amb el DVD a punt per gravar! :-))