BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimarts, 3 de maig del 2011

LA TRINCA, candidats a les municipals


   Pel proper 22.05.2011 s'han convocat eleccions municipals. Això segurament ja ho sabíeu molts de vosaltres però el que potser desconeixíeu és que, en les eleccions municipals de l'any 1995, els tres membres de LA TRINCA van ser candidats. 

   Almenys això és el que va publicar el diari "NOTICIAS DEL MUNDO" en el seu exemplar nº 30 del dia 17.04.1995. En la imatge que encapçala aquest post hi podeu veure la portada d'aquell dia i la notícia en qüestió que va aparèixer a les seves pàgines interiors. A continuació us la tradueixo:

Després de la negativa de la Caballé, Eugenio i Koeman
L'ALCALDE DE BARCELONA OFEREIX A LA TRINCA TRES REGIDORIES
(Per Jesús López - Redacció)

Pasqual Maragall, alcalde de Barcelona a les pròximes eleccions municipals, no troba a ningú famós que vulgui integrar-se en la seva llista. Ja ho ha intentat amb Koeman, Montserrat Caballé i l'humorista Eugenio, entre d'altres. Ara l'hi ha proposat a La Trinca.
I s'ho estan pensant. La Trinca està formada per Josep Maria Mainat, Toni Cruz i Miquel Àngel Pascual. Maragall ha ofert al primer la regidoria de Transports, al segon la de Cultura i al tercer la d'Hisenda.

Miquel Roca també s'ha adonat dels avantatges d'incloure famosos en la llista electoral. Per això, el candidat de Convergència Democràtica de Catalunya ha temptat al futbolista Pep Guardiola. No obstant això, el migcampista del Barça atendrà les recomanacions del seu entrenador Johan Cruyff, que ha demanat als seus homes que no es decantin públicament per cap opció política, de manera que Pep rebutjarà l'oferta.
Koeman, un altre dels personatges populars que el socialista Maragall volia incloure en la seva formació municipal, no només ha rebutjat l'oferiment del PSOE, sinó que ha declarat que ell és de dretes i que si es decantés per alguna opció, ho faria pel Partit Popular. Pel que sembla, l'arrendador de Koeman, és a dir, el propietari del Xalet on viuen l'holandès i la seva família, pertany a Enrique Lacalle, candidat del partit conservador en aquestes eleccions.
La soprano Montserrat Caballé tampoc ha volgut acceptar l'oferiment de l'actual alcalde de la Ciutat Comtal. I això que Maragall li va prometre una butaca especial perquè s'assegués còmodament al consistori barceloní. Fonts pròximes a la cantant asseguren que ella sempre ha preferit a CiU.
L'humorista Eugenio tampoc ha volgut caure en les xarxes socialistes, al·legant que no li fa gràcia la política.

Però la gran notícia ha saltat amb La Trinca. En la seva desesperació per trobar el ganxo perfecte per als propers comicis, Pasqual Maragall ha ofert ni més ni menys que tres de les regidories més importants als còmics que integren el conegut grup: les de Cultura, Hisenda i Transports. El líder socialista ha anat encara més lluny en proposar a Rosa Maria Sardà, esposa de Josep Maria Mainat, una regidoria especial dedicada a les actrius i a Xavier Sarda, germà d'aquesta i, per tant, cunyat del trincaire Mainat, una altra, també de nova creació, dedicada als locutors de ràdio.
El senyor Casamajor, d'altra banda, es va afanyar a rebutjar l'oferta abans que la hi fessin, al·legant que ja és molt gran. Fonts pròximes al PSOE van confirmar que efectivament Casamajor "sonava" com a regidor per a la Tercera Edat, igual que la seva senyora.

La campanya electoral no ha fet més que començar. Hi haurà més sorpreses.

   Realment si que aquesta notícia és una bona sorpresa... però abans de donar-li un alt grau de credibilitat fixeu-vos també en alguna de les altres que acompanyaven a aquesta en el mateix diari: "La mujer de las cuatro piernas se ha casado", "He estado tres veces en el cielo" o "Este es el simpático hombre pez de Almeria", per exemple. Es demostra que "NOTICIAS DEL MUNDO" era un diari de solvència contrastada... de solvència GENS contrastada, per ser més exactes. :-D

Editat el 23.05.2011:
   És evident que la notícia d'aquest "diari" del 1995 no tenia res a veure amb la realitat però els membres de La Trinca no han amagat mai les seves idees polítiques. He deixat passar el dia de les eleccions municipals del 2011, per penjar-vos aquest vídeo on veiem a Josep M. Mainat i a Toni Cruz donant suport a la candidatura de Jordi Hereu (PSC-PSOE) per a l'alcaldia de Barcelona: