BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimarts, 5 d’abril del 2011

La Riquesa (Miquel Àngel Pasqual - 2010)


   Fa pocs mesos us anunciava aquí mateix l'estrena de l'espectacle "MENTRE HI HAGI PELES!", un musical amb cançons de La Trinca produït pel CENTRE DE FORMACIÓ I PREVENCIÓ (CFP - Programa d’Inserció Comunitària en Salut Mental) i SALA CABAÑES de Mataró.

   Avui us en torno a parlar perquè al seu Canal de YouTube el company Òscar ha publicat, entre molts d'altres vídeos dedicats a LA TRINCA, dos moments de la gravació d'aquesta obra de teatre musical que tenia com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb malalties mentals i potenciar la seva inserció en la societat.
   Al primer d'ells, que encapçala aquest post, podem veure la part final de la representació del 03.10.2010 quan en Miquel Àngel Pascual va cantar el tema "La Riquesa" (Opus 10 - 1976). 
   A l'altre vídeo, que trobareu a continuació, podreu veure una escena de l'obra on la cabaretera Madame de la Pomme de Terre (Àfrica Fernàndez) conversa amb en Miquel Àngel de La Trinca; Joan Antoni Baron, alcalde de Mataró i Jaume Clupés, director del CFP.

1 comentari:

sànset i utnoa ha dit...

Una iniciativa va ser de les bones. I (el?¿?) bon "trinco"!

*Sànset*