BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimarts, 1 de març del 2011

La Nova Trinca al Tívoli (març - 2011)


   Arriba a Barcelona l'espectacle de La Nova Trinca. Entre els dies 03.03.2011 i 07.03.2011, en David Moreno, Dídac Flores i Marc Marginet amb producció d'Escena Gestions Artístiques oferiran 6 úniques funcions del seu show al Teatre TÍVOLI del carrer Casp, nº 8 de la Ciutat Comtal.

   I és de la web del teatre d'on us copio, a continuació, la fitxa d'aquest espectacle:

   SINOPSI: 
   Un concert fresc i divertit que anirà de Gira per tot Catalunya, Balears i Comunitat Valenciana i a on es podrà gaudir de les cançons amb mes èxit de la Trinca, antigues i no tan antigues, cantades per aquests còmics-cantants: La jove i nova Trinca del S. XXI. Un espectacle, amb escenografia pròpia, veus, músics i coristes en directe i suport audiovisual d'una gran pantalla de leds.
   Del programa “Buscant la Trinca” neix: LA NOVA TRINCA. Ells són el David, el Marc i el Dídac els guanyadors del programa de televisió “Buscant la Trinca”. Un dels programes més vists de TV3 amb una mitja de més de 515.000 espectadors setmanals i quasi un 20% de share.

   L'estiu del 2010 l’espectacle “La Nova Trinca” va girar per tot Catalunya i va passar per les següents poblacions: Centelles, Blanes, Sant Llorenç de Savall, Mont-roig del Camp, Flix, La Bisbal de l’Empordà, Moià, Comarruga, La Senia, Alcarras, Palau de Plegamans, Berga, Tremp, Montblanc, Castellar del Vallès, Cardona, Santa Coloma de Farners, Ripoll i Sant Pere de Torelló amb un total de 18.000 espectadors.

   L'espectacle consta d'un repertori amb una selecció d’alguns dels èxits mes coneguts de LA TRINCA: Coses de l'idioma, La Patata, La Faixa, Tres cames, Mort de gana, Mollerussa mon amour, Bolero, Botifarra de pagès, Ho farem tota la nit, Havanera, No ve d'un Pam, Far West, Oda al paper, Em descontrolen les Neurones, El meu col·legi, El Baró del Bidet i Festa Major.

   DURADA: 
   110 minuts.

   DIES i HORARIS:
   03.03.2011, dijous, a les 21:00
   04.03.2011, divendres, a les 21:00
   05.03.2011, dissabte, a les 18:30 i a les 21:30
   06.03.2011, diumenge, a les 18:30
   07.03.2011, dilluns, a les 18:30

   PREUS:
   Els preus de les localitats varien segons la seva disposició dins del teatre i per tant podem trobar entrades de 21€, de 25€ i de 29€.

   Per promocionar aquests espectacles, els tres membres de La Nova Trinca han participat en alguns programes de televisió. A continuació us enllaço el vídeo del "TVIST Setmanal" (TV3 -27.02.2011) i el de "Els Matins" (TV3 - 28.02.2011) on en parlen i també canten algun dels seus temes.




Editat el 05.04.2011:
Si cliqueu AQUÍ veureu el reportatge que Berga Digital 9 va fer mostrant les interioritats de l'espectacle i, a continuació, us enllaço també el vídeo dels Telenotícies de TV3 donant la notícia del dia de l'estrena (03.03.2011).



9 comentaris:

òscar ha dit...

Si aconsegueixo enganyar la meva dona (no entén ni que m'agradin els originals), hi aniré.

Ara cal pensar cóm puc enganyar-la! :)

McAbeu ha dit...

ÒSCAR: Com suposo que entendràs, en això no puc ajudar-te. :-DD
De totes maneres, sàpigues que tens tot el meu suport i que espero que al final te'n surtis. Si ho aconsegueixes i hi aneu, ja ens explicaràs que t'ha semblat. ;-)

Carles Borrell. ha dit...

Jo hi aniré demà dissapte amb la meva dona.
òscar: més que enganyar a la teva dona, jo la convenceria perquè vingui amb tu.
Salut.

McAbeu ha dit...

CARLES: Que en gaudeixis molt de l'espectacle i, et dic el mateix que a l'Òscar, ja ens explicaràs que t'ha semblat.

Carles Borrell ha dit...

Bones.
Ahir dissapte, la meva dona i jo, vam anar a veure l'espectacle de la nova Trinca, i ens va agradar molt. Recordaven la Trinca original, inclús, en que adaptaven les lletres al màxim a la situació del moment, doncs en el Botifarra de pagés den Guardiola, a l'estrofa del 2 a 6, deien: ... pels carrers es comentava: me voy a hacer de la selección, de la nuestra no, no. I a l'estrofa d'abans del Pep Pep Pep, deien: i quan el partit s'acabi, per exaltar l'emoció, anirem a Canaletes, anirem a Canaletes, a trencar un aparador.
Del tema visual de l'espectacle, no en sabria dir res, doncs la meva dona i jo som invidents, però imagino que devia estar molt bé.
En definitiva, recomano a tots els lectors, que si tenen l'ocació d'anar-los a veure, que no la deixin escapar, dons disfrutarant molt.
Salut.

McAbeu ha dit...

CARLES: M'has fet venir ganes d'anar-hi. Gràcies per la teva crònica. :-))

Cristina Ayats Ancos ha dit...

Hola, se sap si faran més actuacions? esque volia regalar-li unes entrades als meus pares però no sabia que ahir era la última actuació. Si és que si, serà aviat?
una abraçada

McAbeu ha dit...

CRISTINA: Pel que s'ha dit aquestes eren les úniques funcions al Tívoli i en conseqüència ja no n'hi ha prevista cap més. Però també s'ha anunciat que faran gira d'aquest espectacle, per tant haurem d'estar atents als nous llocs i dates.
Una abraçada per tu també i benvinguda al blog. :-))

Cristina Ayats Ancos ha dit...

Moltes gràcies :D ja m'aniré informant, a vera si la pròxima vegada hi ha sort i tinc temps a comprar-les jejeje :)