BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimarts, 18 de gener del 2011

La Dansa Del Sabre a "No me la puc treure del cap" (TV3)


   Aquí tenim el vídeo complet del programa "No me la puc treure del cap" dedicat a la cançó "La Dansa del Sabre" de LA TRINCA i que, com ja vam anunciar a un post anterior, va ser emès per TV3 el proppassat 13/01/2011.

   En poc més de trenta minuts i amb la presència dels tres membres de La Trinca i també d'altres experts, el programa fa un repàs a la història i les característiques més destacades d'aquesta peça que ens explica, en clau d'humor, els fets del cop d'estat esdevingut a Espanya el 23-F (23/02/1981).

   A la web del programa dedicada a aquest tema musical que el grup va publicar al disc "Nou de Trinca" (1981) hi podreu trobar la lletra de la cançó i alguns vídeos relacionats. Entre aquests us n'enllaço quatre: La versió completa de la cançó interpretada per La Trinca (2'04"), la versió per a quartet de corda (2'05"), la versió instrumental d'en Xavi Lozano (1'33") i el vídeo de Youtube d'Alfred i Teresa Teltschik interpretant l'original de Khachaturian a dos pianos (2'07").




2 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

Amb "Com el Far West no hi ha res" la meva preferida del grup. Me la sabia sencera sense tenir ni idea de què coi anava...

El programa va ser molt bo. Com pràcticament tots els "No Me La Puc Treure del Cap"

*Sànset*

McAbeu ha dit...

SÀNSET: Jo tampoc no me'n perdo ni un d'aquests programes, m'agrada descobrir que hi ha al darrere d'aquestes cançons que no ens podem treure del cap. ;-D