BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 31 de març del 2010

Buscant La Trinca - GALA FINAL



Ahir a la nit es va emetre per TV3 la GRAN GALA FINAL de "Buscant La Trinca del segle XXI", que com ja vam dir a l'apunt anterior va ser un programa que no ens podíem perdre perquè va estar ple de sorpreses i emocions.
La nit va començar amb "La cançó de TV3" (1986) cantada conjuntament pels 18 "trincaires" que han participat a les Gales, després els sis finalistes van cantar una versió actualitzada de "Botifarra de Pagès" dedicada al Barça de les Sis Copes. També vam poder veure com la BETH interpretava magníficament la cançó de La Trinca "La Riquesa" (Opus 10 - 1976) i com el Cor de Nens Vivaldi cantava "Ningú no compren ningú" (Trincar i Riure - 1971). Però , naturalment, un dels moments més esperats va ser tornar a veure damunt d'un escenari a La Trinca original cantant amb la NINA la cançó "Mollerussa, mon amour" (Mort de Gana - 1973). En propers dies, quan disposi dels vídeos, publicaré uns posts dedicats a aquestes actuacions tan especials.

Entremig de tot això vam poder veure a l'Àngel Llàcer disfressat de Beth 2.0 i a la quarta cadira del jurat va seure-hi el director de la pel·lícula musical que es prepara, en Joaquim Oristrell. Ell va ser qui va dividir els sis finalistes en dues Trinques segons l'edat dels seus components i va deixar al públic la responsabilitat de votar per triar qui serien els guanyadors.


Al final va guanyar la Trinca dels Joves i per tant LA TRINCA DEL SEGLE XXI estarà formada per DÍDAC FLORES ROVIRA (23.01.1992 - Cardona) fent de Josep Maria, MARC MARGINET SENSADA (27.03.1990 - Berga) com a Toni i DAVID MORENO GIL (30.06.1987 - Ripoll) fent de Miquel Àngel, tal com podeu veure en aquesta imatge del moment final de la Gala.

Aquestes Gales que ahir van acabar han tingut un bon èxit d'audiència que ha fregat el 20% de quota de pantalla amb uns 500.000 espectadors de mitjana. La GALA FINAL va continuar amb aquesta línia i, segons diu la web vertele.com, el programa d'ahir va tenir un 17% d'audiència amb un total de 454.000 espectadors; el programa anterior 'APM?' en va tenir 472.000 (15'1%) i el posterior 'Entre línies' uns 63.000 (4'7%).

2 comentaris:

Arnau Soler ha dit...

Bones!
Saps si es poden veure els programes sencers de Buscant la Trinca a algun lloc?
Merci i felicitats pel blog!

McAbeu ha dit...

ARNAU: A TV3 a la carta (http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/buscantlatrinca/) encara es poden trobar els càstings inicials que es van fer en diferents auditoris de tot Catalunya, però em temo que les gales posteriors ja no estan disponibles.
M'alegro que t'agradi el blog. Gràcies!!