BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 17 de març del 2010

Buscant La Trinca - Gala 9



Ahir a la nit es va emetre el novè capítol de "Buscant La Trinca - Les Gales" per TV3.

Vam poder veure la primera de les semifinals. Els últims nou candidats van cantar i actuar i, al final del programa, el jurat en va triar tres que van passar directament a la Gran Gala Final que s'emetrà d'aquí a quinze dies. Els candidats escollits van ser l'ANTONIO (Josep Maria), MARC (Toni) i DAVID (Miquel Àngel).

El programa va tenir com convidat especial al cantant SERGIO DALMA que va ajudar a La Trinca en les valoracions de la gala i que va interpretar el tema "El meu col·legi" del disc "Pel Broc Gros" que La Trinca va publicar l'any 1979.

Dels sis candidats restants l'audiència triarà, en la gala de la setmana vinent, els tres que també passaran a la Gran Final d'on sortirà La Trinca del segle XXI escollida directament pel director de la pel·lícula que es prepara.

Parlant d'audiències, el portal vertele.com dóna a la Gala d'ahir un 18'9% de quota amb 535.000 espectadors (el programa anterior, 'Premis Català de l'Any', va tenir un 20'1% i 673.000 televidents i el posterior 'Entre Línies' un 9'2% i 139.000)