BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 24 de març del 2010

Buscant La Trinca - Gala 10


Ahir a la nit es va emetre el desè capítol de "Buscant La Trinca - Les Gales" per TV3.

Vam poder veure la segona de les semifinals. Al programa de la setmana passada van quedar sis candidats que en aquesta Gala van cantar i actuar mentre el públic votava mitjançant sms per decidir quin d'ells passaria a la Gran Gala Final de dimarts que ve. Els candidats escollits van ser en DÍDAC (Josep Maria), BENJAMÍ (Toni) i QUIM (Miquel Àngel).

El programa va tenir com convidats especials al showman BORIS IZAGUIRRE que va seure a la quarta cadira del jurat i al cantant mallorquí TOMEU PENYA que va interpretar una versió del tema "Coses de l'idioma" del disc de La Trinca "Trincar i Riure" (1971).

Han quedat doncs, sis candidats dels quals sortirà a la Gran Final de la setmana que ve, La Trinca del segle XXI escollida directament pel director de la pel·lícula que es prepara, en Joaquim Oristrell.

En quant a audiències, el portal vertele.com dóna a la Gala d'ahir un 16'2% de quota amb 462.000 espectadors (el programa anterior, 'APM?', va tenir un 20'2% i 643.000 televidents i el posterior 'Entre Línies' un 7'4% i 128.000)