BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 29 de març del 2010

Buscant La Trinca - Arribem al final


Demà, dimarts 30.03.2010, s'emetrà la Gran Gala Final del programa "Buscant La Trinca del segle XXI". Una gala on s'esperen moltes sorpreses, encara que ja en coneixem alguns detalls.

Sabem que a la taula del jurat hi seurà Joaquim Oristrell, el director de la pel·lícula per la que s'han fet tots aquests càstings i que serà qui finalment triarà els tres trincos del segle XXI entre els sis finalistes que veiem a la imatge que encapçala aquest post.

Sabem que la BETH deixarà per un moment la seva feina de presentadora i que ens cantarà una cançó a l'escenari de la Final.

Sabem que com convidada especial repetirà la NINA que torna al programa per fer complir a La Trinca la promesa que van fer a la primera Gala de cantar amb ella la cançó "Mollerussa, mon amour" del disc Mort de Gana (1973).

I per tant, sabem que més de 20 anys després
els tres membres de LA TRINCA
tornaran a cantar junts una cançó.

Un fet que no ens podem perdre de cap manera,
la cita és demà a les 22:35 per TV3.

Mentrestant aquí us enllaço els vídeos d'unes entrevistes que els tres integrants del grup van concedir a la web LATRINCA.CAT i on donen la seva opinió ara que ja s'acaba el programa.







2 comentaris:

Sergi ha dit...

Crec que finalment no será l'Oristrell que triará...es comenta que será el public que tindrá la última paraula!!!

McAbeu ha dit...

SERGI: Jo també ho he sentit això però penso que arribats a aquest punt preferiran deixar l'elecció a mans d'un "professional" més que a la loteria del públic.
De fet, hi ha altres rumors més malèvols que diuen que la tria ja està feta fa algun temps.

Tant si és d'una manera com si és de l'altra, ho veurem demà.