BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

divendres, 11 de desembre del 2009

La Trinca a Polònia



En la presentació a la premsa del programa "Buscant La Trinca - Els Càstings" que es va fer el passat 23.11.2009, en Josep M. Mainat va dir que "l'equivalent de La Trinca ara no existeix. Si aconseguíssim narrar l'actualitat musicalment des del punt de vista irònic i satíric, aconseguiríem un dels objectius del programa". Tots van estar d'acord que ara el que més s'assembla a això és el que fa "POLÒNIA" amb els temes musicals.

Doncs la unió entre La Trinca i Polònia es va incrementar dijous passat, 03.12.2009, quan aquest programa de sàtira política de TV3 va rebre la visita de Josep M. Mainat que en la seva recerca de successors va assistir a una prova d'un trio de luxe: Montilla, Mas i Puigcercós interpreten a la seva manera la cançó "Pobre Estatut!" amb la música del tema "Oda al paper" de LA TRINCA.

Al vídeo que encapçala aquest post podeu veure els resultats d'aquest càsting tan peculiar.

2 comentaris:

Kudifamily ha dit...

Genial!
Me'l vaig perdre, jeje!

Podria ser molt profitosa aquesta unió...

Petonets Mac!

...i gràcies pel ser el primer avui ;-)

McAbeu ha dit...

Com La Trinca al seu temps, els de Polònia també són uns cracks. Tal com va la política d'aquest país i del veí, ni als uns ni als altres els faltarien temes per fer unes bones cançons de sàtira política.
Ah!, i m'ha fet molta il·lusió poder ser el primer a felicitar el teu baldufeta i a tota la família, que sis mesos no es fan cada dia. :-D