BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 30 de desembre del 2009

Buscant La Trinca - Capitol 6


Ahir a la nit es va emetre el sisè capítol del programa "Buscant La Trinca - Els Càstings" per TV3.

En el programa vam poder veure un resum de la Gala que es va fer el 01 de desembre al Teatre - Auditori de Granollers. I que va comptar amb la presència, com actors convidats, de Carles Latre (amb imitacions del Pecident Nuñez, Boris Izaguirre, Justo Molinero i molts d'altres) i també vam veure a l'Àngel Llàcer (el real i la imitació).

Segons veiem a la web http://www.tvccom.com/, del Departament Comercial de Televisió de Catalunya, aquest programa va tenir una audiència del 8'5% i va ser el quart més vist dels que va emetre TV3 ahir dimarts, just darrere de APM? (11'4%), Telenotícies Vespre (9'2%) i Telenotícies Migdia (9'0%). El portal vertele.com li dóna un 19'7% de quota amb 594.000 espectadors (el programa anterior, 'APM?', va tenir un 26'1% i 797.000 televidents i el posterior 'Entre Línies' un 11'7% i 289.000).

Aquests resultats són tot un rècord en les audiències del programa, superant fins i tot les del dia de la seva estrena.

Amb aquesta emissió s'acaben les Gales Especials que es van fer per tot Catalunya, el proper programa (fet en un plató de TV3) serà la Gala Final d'on sortiran els aspirants reals a ser LA TRINCA DEL SEGLE XXI.



3 comentaris:

òscar ha dit...

Tindrem any nou amb projecte de nova Trinca.

merike ha dit...

m'agraden tant aquests homes!!! no comprenc que diuen però puc endevinar...

McAbeu ha dit...

ÒSCAR: I tant, LA TRINCA té corda per estona :-))

MERIKE: En aquest blog pots trobar totes les lletres de les seves cançons, suposo que amb la traducció es pot perdre el sentit d'alguns jocs de paraules però si que podràs fer-te'n una idea general.