BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 23 de desembre del 2009

Buscant La Trinca - Capitol 5


Ahir a la nit es va emetre el cinquè capítol del programa "Buscant La Trinca - Els Càstings" per TV3.

En el programa vam poder veure un resum de la Gala que es va fer el 23 de novembre a L'Auditori de Barcelona. I que va comptar amb la presència, com actors convidats, de David Olivares amb la seva imitació d'en Tomàs Molina, el meteoròleg simpaticot i també vam veure a Xavier Sardà i Boris Izaguirre, fent d'uns "grisos" potser no tan simpàtics.

Segons veiem a la web http://www.tvccom.com/, del Departament Comercial de Televisió de Catalunya, aquest programa va tenir una audiència del 5'7% i va ser el novè més vist dels que va fer TV3 ahir dimarts, en una nit on es va emetre una mica més tard de l'habitual per la retransmissió del partit de futbol Catalunya - Argentina. El portal vertele.com li dóna un 14'6% de quota amb 398.000 espectadors (el programa anterior, 'El partit de futbol de la Selecció', va tenir un 30'7% i 877.000 televidents i el posterior 'Entre Línies' un 8'0% i 152.000).


2 comentaris:

òscar ha dit...

Diguin el que diguin les audiències, la Trinca té un share inmillorable al nostre cor i a la nostra memòria.

McAbeu ha dit...

ÒSCAR: Estic completament d'acord amb tu, les cançons de La Trinca formen part de la nostra vida.
De totes maneres, i parlant només de números, les audiències d'aquests programes no estan gens malament i superen les audiències que, en la mateixa franja, tenia abans TV3.