BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimarts, 1 de desembre del 2009

Buscant La Trinca - 6ª Gala


Ja hem arribat a la SISENA GALA, aquest serà el darrer d'aquests espectacles especials i la cita és aquest vespre-nit al Teatre - Auditori de Granollers. On s'hi enregistrarà el programa que d'aquí unes setmanes veurem a TV3.

A continuació us deixo l'anunci de l'espectacle, tal com apareix a la web del Teatre:

ARRIBA A GRANOLLERS LA GALA BENÉFICA
DEL PROGRAMA ‘BUSCANT LA TRINCA, ELS CÀSTINGS’ DE TV3

El Teatre Auditori de Granollers acollirà el proper 1 de desembre a les 20.30h la gala dels càstings del programa “Buscant La Trinca” que emetrà TV3.

En la Gala participaran els components de La Trinca (Toni Cruz, Josep M. Mainat i Miquel Àngel Pascual), la cantant Beth i el jurat dels càstings, integrat per l’actriu i cantant Lloll Bertran, la periodista Imma Sust i l’actriu Carme Conesa. A la gala de Granollers s’hi presentaran joves sel.leccionats a la comarca que competiran per protagonitzar la pel.lícula musical que dirigirà Joaquim Oristrell.

Les gales de la gira teatral del programa ‘Buscant La Trinca, Els Càstings’ tenen caràcter benèfic, ja que la recaptació de taquilla, amb entrades a un preu simbólic de 5 euros, anirà íntegrament destinada a la “Fundació La Marató de TV3”. L’edició d’aquest any, “La Marató de TV3” estará dedicada a les malalties minoritàries que afecten 5 de cada 10.000 habitants. Us volem convidar a gaudir d’aquest espectacle benèfic i ser solidaris amb aquesta gran tasca social. El càsting tindrà lloc a ciutats com Tarragona, Girona, Manresa, Lleida, Barcelona i Granollers.

La cantant Beth presentarà la Gala i donarà pas a les actuacions dels aspirants que interpretaran èxits de La Trinca. El públic assistent podrà veure les interpretacions dels primers candidats sel.leccionats, que interpretaran èxits de La Trinca. Els aspirants rebran la valoració del jurat dels càstings, que està integrat per l’actriu i cantant Lloll Bertran, la periodista Imma Sust i l’actriu Carme Conesa. A més, els membres de La Trinca, Toni Cruz, Josep Maria Mainat i Miquel Àngel Pasqual, exerciran el paper de jurat simbòlic, valorant les propostes musicals dels aspirants i jutjant el seu esperit “trincaire”.

Les entrades per assistir com a públic a la gala "Bucant la trinca: els càstings", ja estan a la venda al telèfon 902 10 12 12 i a les taquilles del teatre (dimecres, dijous i divendres de 17.30 a 20.30 h).

Data i hora: Dimarts 1 de desembre a les 20.30 h
PREU: 5 € (Donatiu íntegre per La Marató de TV3)
Durada: 1 hora i 45 minuts