BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 2 de novembre del 2009

Buscant La Trinca - 2ª Gala


Avui, 02.11.2009, tindrà lloc l'enregistrament de la SEGONA GALA del programa "Buscant La Trinca del segle XXI" que es farà a l'Auditori - Palau de Congressos de Girona.


EDITAT EL 04.11.2009:
A continuació us copio el que en va dir el "Diari de Girona". En trobareu la versió digital, si cliqueu aquí:

DIARI DE GIRONA - 03.11.2009 - Aniol Resclosa
BUSCANT LA TRINCA A GIRONA

L'Auditori acull la segona gala de càstings per trobar qui es posaran a la pell del trio català en el film.

GIRONA | DDG L'Auditori Palau de Congressos de Girona va acollir ahir al vespre la gala dels càstings del programa Buscant La Trinca que emetrà TV3. En la gala van participar els components de La Trinca (Toni Cruz, Josep M. Mainat i Miquel Àngel Pascual), la cantant Beth i el jurat dels càstings, integrat per l'actriu i cantant Lloll Bertran, la periodista Imma Sust i l'actriu Carme Conesa.
La gala de Girona és el segon d'aquests càstings (el primer va ser a Tarragona) i s'hi van presentar joves seleccionats a les comarques gironines que van competir per protagonitzar la pel·lícula musical que dirigirà Joaquim Oristrell. L'entrada es va destinar íntegrament a La Marató de TV3, dedicada enguany a les malalties minoritàries.

La cantant Beth va presentar la gala i va donar pas a les actuacions dels aspirants que van interpretar èxits de La Trinca. El públic assistent va poder veure les interpretacions dels primers candidats seleccionats. A més, hi va haver una actuació musical molt especial: els presentadors del programa Divendres de TV3: Xavi Coral, Anna Simon i Espartac Peran es van sumar a l'espectacle interpretant un popurri de temes de La Trinca.

Un fenomen de fa 25 anys
La Trinca va ser un dels fenòmens musicals i escenogràfics més coneguts durant les dècades dels 70 i 80. A través d'unes lletres carregades d'ironia i d'una posada en escena original, La Trinca parodiava amb humor la societat catalana i espanyola. Ara, aprofitant els 50 anys de la Nova Cançó, Buscant La Trinca pretén traslladar a les noves generacions el risc i l'espectacle d'aquesta formació.

2 comentaris:

Alepsi ha dit...

Jajajaja! Hòstia, per l'afluència de gent que hi relaten... sembla una mena d'Operación Triunfo català!!! xDDDD

McAbeu ha dit...

ALEPSI: És que La Trinca aixeca passions :-DD