BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 26 d’octubre del 2009

NO PASSA RES! (DVD - 2008)

NO PASSA RES!
Universal - DVD [x4] (2008)

“No passa res!” va ser el primer format original per televisió creat per La Trinca, va ser emès per TV3 a partir de gener de 1987 i va guanyar un premi Ondas.

L'any 2008 es va editar un pack de 4 DVD’s amb els 26 programes emesos on podem tornar a veure les interpretacions musicals del grup i les seves originals entrevistes a diferents convidats.

Aquests convidats i aquells programes foren:

DVD 1
01 Narcís Serra
02 Marta Ferrusola
03 Terry Venables
04 Pedro Ruiz
05 Terenci Moix
06 Miquel Roca
07 Lola Flores

DVD 2
01 Antonio Gutierrez
02 Mari Santpere
03 Jaume Perich
04 Félix Pons
05 Núria Espert
06 Josep Ma. Cullell
07 Pasqual Maragall

DVD 3
01 Sara Montiel
02 Antoni de Senillosa
03 Vedettes
04 Manuel Fraga
05 J.A. San Epifanio
06 Rocío Jurado

DVD 4
01 Albert Boadella
02 Raimon
03 Paco Morán
04 Joaquim Ma. Puyal
05 Joan M. Serrat
06 Comediants

Podeu veure un fragment del programa
dedicat a la Mari Santpere en aquest enllaç:

En alguns d'aquests programes, el convidat cantava
amb La Trinca un tema musical "fet a mida".
Trobareu una selecció d'aquestes cançons
en aquest POST ESPECIAL

9 comentaris:

FGG ha dit...

Em vaig comprar aquests dvds però ha estat decepcionant adonar-se que els programes han estat retallats.

Crec recordar de quan era petit i els vaig veure per la tele que els programes es feien divendres al vespre i duraven una hora, incloent anuncis.

Els programes dels dvds duren exactament 30 minuts, que estic pràcticament segur que és menys del que duraven originalment, fins i tot restant el temps de la publicitat.

A més hi ha casos on els programes han estat tallats de forma grotesca. Per exemple, en un d'ells surt la cançó "Visca Nostramo", però les darreres estrofes han estat eliminades. Tenint en compte que aquestes estrofes són les que donen a la cancó el seu punt d'aguda ironia i crítica social, la seva eliminació fa que a un li vinguin al cap George Orwell i 1984...

Un altre cas és el programa on surt en Puyal, on hi ha una escena en què surt un robot que detecta barbarismes. Segons un amic meu aquesta escena acabava amb el robot explotant de tants barbarismes que es deien, però això no apareix en el dvd. Si algú em pot confirmar que aquest era realment el final, li estaré agraït.

En general sembla que tots els gags i la majoria de cançons estan intactes, però les escenes on surten els convidats s'han retallat considerablement.

Tot i que ha valgut la pena recordar vells temps amb aquests dvds, em sento una mica estafat i em pregunto qui és el responsable d'aquests retalls i amb quins criteris s'han dut a terme.

McAbeu ha dit...

FGG: No vaig comprar aquests DVD i no tenia ni idea d'això que ens expliques. Tampoc sé qui és el responsable dels talls ni quins criteris s'ha seguit al fer-los (segurament el motiu és simplement econòmic per poder posar tots els programes en 4 DVD i no en 6 o 7) però el que si que és completament cert és que els programes s'emetien els divendres a la nit per TV3 i tenien una duració (incloent anuncis) d'una hora.

FGG ha dit...

Si, suposo que han retallat per tal que cabes tot en 4 dvds (de fet tots els dvds estan plens al maxim).

De totes formes es trist i enganyos que t'ho venguin com el programa complet i despres t'ho trobis editat d'aquesta manera.

Per cert, enhorabona per un blog molt ben aconseguit.

McAbeu ha dit...

Et dono la raó. Jo també n'estaria decebut i més si, com dius, els talls són tan evidents.
Me n'alegro que t'agradi el blog, gràcies!!

carlesalc ha dit...

Jo, personalment, no em vaig comprar els dvd, però els vaig sentir d'una altre persona, i el que vaig observar, que tal com ja s'ha dit, manca trossos de programa, doncs en cap dels capítols no hi surt la trama de'n Jordi Lius o algo així, que sempre sortia després de la publicitat, i per altre banda, tampoc s'ha respectat l'ordre dels gags, doncs en el primer capítol, en que el convidat és Narcís Serra, jo el vaig gravar en cinta de cassette, i a tall d'exemple, després de la cançó de l'avió, hi havia anuncis, després sortia la trama de'n Lius, altres gags i després de la canço black is black, sortia el gag de l'Audeli Reventós o algo així, i en el dvd, després de la cançó de l'avió, surt l'Audeli Reventós, i la canço del black is black, surt abans.
En quant al retall, en webs de compra online, ja vaig veure que deia el millor dels programes del No Passa res, i per tant, ja savem que el que comprem no són els programes sencers. No obstant, també penso que haurien d'haver editat els programes tal i com es van emetre i sense retalls.
Salut.

carlesalc ha dit...

Bones.
Acabo de descubrir, que al 3alacarta de TV3, es poden veure 22 dels 26 programes del No Passa Res que es van emetre el 1987.
Per qui hi estigui interesat, l'enllaç és:
http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/no-passa-res/ultims-programes/
Aquests sí que són sencers.
Esperem que pengin els 4 que falten.

McAbeu ha dit...

Gràcies per l'enllaç, CARLES.

carlesalc ha dit...

A nivel d'informació, comentar que vaig sol·licitar a TV3 que pengessin els 4 programes que faltaven, i n'han penjat 2, però m'han comentat que el programa den Puyal i el de Manuel Fraga, no els poden penjar per temes de drets d'autor.

Per altre banda, en quant al comentari de FGG del 2009, comentar que la canço "Visca nostramo" que comenta, estaba retallada ja en el programa original, doncs apareix igual al programa en qüestió del 3alacarta.

carlesalc ha dit...

Hola.
Al canal de la Trinca de youtube,
https://www.youtube.com/user/oscar0014
han penjat, entre d'altres, els 2 programes sencers del no passa res que no surten al 3 a la carta:
el den Puyal:
https://www.youtube.com/watch?v=sX1FVYiV76c
i el den Manuel fraga:
https://www.youtube.com/watch?v=idquPrXgW-Q